Om oss

Helt siden 1920 har murerfirma gått i generasjoner i familien. Murerfirma Yngvar Knutsen & Sønner AS ble etablert i 1997 i Kristiansand, da som enkeltpersonsforetak av Yngvar Knutsen. Sønnene Thomas og Henrik Knutsen tok fagbrevet rett etter læretiden og fortsatte å jobbe sammen med sin far. I 2017 etablerte vi AS. I dag er det 6 ansatte hos oss, med fagbrev.

Norge trenger flere fagarbeidere, og vi hos oss ser verdien i å utdanne unge mennesker. Vi har kontinuerlig lærlinger i bedriften.

Seriøsitet, varige kundeforhold og respekt for fagområdet står i fokus hos oss. Og vår stab av dyktige håndverkere står for vår høye kvalitet.

Vi holder til i Kristiansand på Sagmyra Vågsbygd, i selveide lokaler. Vi er daglig ute på jobb i byen vår, Kristiansand og ellers i regionen.

Murerfirma Yngvar Knutsen & Sønner AS jobber med alt innen mur og flislegging. Vårt murerfirma driver også med membran til bad og våtrom, piper, pussearbeid, støping og rehabelitering.

Murer Knutsen er medlem i Kristiansand Murmesterforening, som er en lokal bransjeforening innen murerfaget som er lidenskapelig opptatt av å ivareta murbyggene på sørlandet, ønsker å ivareta murmestertradisjonene, og har stort fokus på gamle håndtverkstradisjoner med nye produksjonsmetoder.

Murerfirma Yngvar Knutsen & Sønner